Totalentreprenør

Ønsker du å sette opp et bygg etter dine spesifikasjoner? Vi spesialiserer oss på byggeprosjekter for forretning og industri.

Kontakt oss

Ønsker du å sette opp et bygg etter dine spesifikasjoner? I Empire Industribygg har vi ansatte med over 20 års erfaring som har satt opp bygg for skoler, sykehus, barnehager, svømmehaller, kontorer, butikker og diverse industribygg.

Vi spesialiserer oss på byggeprosjekter for forretning og industri. Som kunde av oss skal du føle deg trygg. Våre grunnprinsipper baserer seg på kvalitet, kompetanse og kostnadskontroll, og det er dette som ligger til grunn for alle avgjørelser som blir tatt. Større byggeprosjekter innebærer også et større ansvar på vegne av deg som kunde. Vi streber alltid etter at du som kunde har tillit til oss som aktør og vil involvere deg gjennom hele prosessen i den grad du ønsker. 

Vi hjelper deg med alt fra A-Å

Empire industribygg stiller som totalentreprenør og kan med det ta på oss hele prosjektet med design, prosjektering, søknad, utførelse og ferdigstilling. Vi koordinerer med alle nødvendige parter og bistår med nøkkelpersoner til hele byggeprosessen. I det ligger det at vi koordinerer alle aktiviteter, fra å kontrahere underentreprenører og materialleverandører til å sørge for at arbeidet utføres i henhold til planene og spesifikasjonene. 

Hos Empire Industribygg møter du kompetente fagfolk som er hands-on, lydhøre og flinke til å se muligheter.

"Velger du Empire industribygg som din leverandør skal du kunne føle deg trygg under hele prosessen".

Hos oss ligger kompetanse, kvalitet og kostnadskontroll til grunn for alle avgjørelser som blir tatt. Som kunde kan du forvente en pålitelig partner som involverer deg i byggeprosessen og sikrer at utførelsen går etter avtale.

Kontakt oss