Nybygg

Skal du bygge drømmehuset? I Empire Industribygg har vi lang erfaring med nybygg.

Kontakt oss

Skal du bygge drømmehuset? I Empire Industribygg har vi lang erfaring med nybygg. 

Vi forstår at bygging av et nytt hjem eller et annet bygg kan være en stor investering, og at det er viktig å velge en entreprenør som du kan stole på for å levere et kvalitetsprodukt som varer. Med vårt dyktige team av fagfolk kan du være trygg på at du vil få et resultat som du vil være stolt av i mange år framover.

Erfarne prosjektledere 

Hos oss møter du flinke prosjektledere som lytter til dine ønsker. Vi utfører byggearbeidet innen avtalte kostnadsrammer og med høy kvalitet. Våre fagarbeidere følger alltid gjeldende byggeforskrifter og sørger for at bygget ditt vil stå i lang tid. 

Vi kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet. Fra skisse og ideer, til prosjektledelse, utførelse og ferdigstilling av den nye boligen. Med vår hjelp kan du være trygg på at du vil få en bolig som er solid, funksjonelt og estetisk tiltalende. 

Vi hjelper både private og bedrifter 

Enten du trenger et nytt hjem, et næringsbygg eller et annet kommersielt bygg, kan vi hjelpe deg med å realisere din visjon. Vi har erfaring med en rekke ulike byggeprosjekter og kan tilby skreddersydde løsninger som passer til ditt budsjett og dine behov.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi jobber med nybygg og hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et flott og funksjonelt bygg. Vi ser fram til å høre fra deg!

"Velger du Empire industribygg som din leverandør skal du kunne føle deg trygg under hele prosessen".

Hos oss ligger kompetanse, kvalitet og kostnadskontroll til grunn for alle avgjørelser som blir tatt. Som kunde kan du forvente en pålitelig partner som involverer deg i byggeprosessen og sikrer at utførelsen går etter avtale.

Kontakt oss