/ Om oss

Vår historie

I Empire Industribygg innehar vi over 20 års erfaring med oppføring av bygg for skoler, sykehus, barnehager, svømmehall, omsorgsbygg, svømmehall og en rekke flere bygg. Vi spesialiserer oss på bygg for næring og industri, men kan også ta på oss prosjekter for privatpersoner. 

Vi stiller gjerne som totalleverandør for hele prosjekter. I løpet av årene har vi opparbeidet oss et solid grunnlag for å drive effektiv og ryddig prosjektledelse. Hos oss møter du prosjektledere som er hands-on, lydhøre og svært opptatt av å skape et godt samarbeid.  

Velger du Empire industribygg som din leverandør skal du kunne føle deg trygg under hele prosessen. Hos oss ligger kompetanse, kvalitet og kostnadskontroll til grunn for alle avgjørelser som blir tatt. Som kunde kan du forvente en pålitelig partner som involverer deg i byggeprosessen og sikrer at utførelsen går etter avtale.

Jim R Kristoffersen

Daglig leder

jrk@ei-as.no

(+47) 413 47 114

Line Mari Kristoffersen

Prosjektutvikler

lmk@ei-as.no

(+47) 993 99 442

OUR PROJECTS

"Veldig fornøyd. God kommunikasjon og veldig løsningsorientert. Kom med mange gode forslag. Avsluttet jobben til avtalt tid."

Hanne Tolvsrød

Privatkunde

OUR PROJECTS

"Utførte jobben slik vi vi ble enige om, til avtalt pris, veldig fleksibel igjennom hele prosessen og god kommunikasjon."

Vegard Våle

Privatkunde

OUR PROJECTS

"Super hyggelig håndverker som hele tiden har kommunisert godt. Ting vi ikke har vært fornøyd med er blitt rettet asap. Anbefales!."

Linda Nykirke

Privatkunde

"Velger du Empire industribygg som din leverandør skal du kunne føle deg trygg under hele prosessen".

Hos oss ligger kompetanse, kvalitet og kostnadskontroll til grunn for alle avgjørelser som blir tatt. Som kunde kan du forvente en pålitelig partner som involverer deg i byggeprosessen og sikrer at utførelsen går etter avtale.

Kontakt oss